• -10,00 lei
Aditiv ulei Mannol Ceramo Ester 9829...

Aditiv ulei Mannol Ceramo Ester 9829 300 ml

Aditivul Mannol Ceramo Ester are proprietati excelente anti-uzura si anti-frictiune, care măresc semnificativ durata de viata a motorului si/sau a unitatii de transmisie

Reduce semnificativ consumul de combustibil si zgomotul motorului

Proprietati anticorozive si antioxidante.

MN9829
În Stoc
75,00 lei 85,00 lei -10,00 lei
Livrare 24 ore

 

Agent inovator de protecție a motorului pe bază de eteri compuși sintetici – esteri (uleiuri din grupa V) și microparticule hexagonale de nitrură de bor h-BN (grafit alb) – aditiv anti-uzură și anti-fricțiune pentru uleiurile de motor fără ambreiaje cu baie de ulei (ambreiaje cu fricțiune).

Este potrivit pentru toate tipurile de motoare – diesel și benzină, în patru timpi și în doi timpi și pentru toate tipurile de uleiuri – minerale, semisintetice, sintetice, inclusiv cele care conțin eter (ester).

Produs ideal pentru tuning și mașini de înaltă performanță.

Este o suspensie stabilă de micropulbere asemănătoare grafitului în eter.

Moleculele de eter din aditiv sunt legate magnetic de suprafețele metalice datorită polarității lor distincte și formează o peliculă de ulei densă și foarte stabilă, în timp ce microparticulele ceramice netezesc orice neuniformitate a suprafețelor de frecare și disipă eficient căldura.

Acest lucru previne contactul direct cu suprafețele metalice și uzura pieselor separate chiar și în cele mai extreme condiții de funcționare.

Frecarea uscată în timpul pornirilor la rece, în special la temperaturi sub zero, este împiedicată, minimizând astfel uzura în timpul pornirii motorului.

Stratul limită care se formează la aplicarea produsului are următoarele proprietăți:

- rezistență la presiune extremă – permițând motorului și/sau transmisiei să funcționeze la sarcini crescute fără consecințe negative

- Compatibil cu toate materialele, filtre de particule, dimensiunea particulelor (nu mai mari de 0,5 μm) asigură trecerea lor liberă prin toate filtrele și previne depunerile

- Compatibil cu convertoare catalitice, toate tipurile de turbocompresoare și toate sistemele de injecție, inclusiv common rail.

Aplicare: Agitați și adăugați în ulei într-un raport de 300 ml la 5 L.

Atenţie! Nu este potrivit pentru utilizarea în echipamente cu ambreiaje cu baie de ulei (ambreiaj cu frecare).

Brand
Mannol
Cantitate
300 ml

16 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.