Aditiv sisteme hihraulice Metabond H...

Aditiv sisteme hihraulice Metabond H plus 250 ml

Metabond H Plus a fost dezvoltat special pentru sisteme hidraulice fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii.

Adăugat la uleiul hidraulic de calitate prescris de producător este compatibil cu sisteme hidraulice noi, folosite și uzate.

Se pot observa rezultate remarcabile după perioadă scrută de timp.

Metabond H plus
În Stoc
190,00 lei
Livrare 24 ore

 

Efectul principal al aditivului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere.

Metabond H Plus datorită conţinutului de cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice, împreună cu ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a sistemelor hidraulice şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Pe lângă cunoscutul efect de înnobilare a suprafeţelor metalice Metabond H Plus conţine ingredienţi excepționali pentru înbunătăţirea lubrifierii concepute special pentru sistemele hidraulice.

În plus la sisteme hidraulice uzate cu semeringuri se reduce consumul de ulei , semeringurile devin mai flexibile, mai etanşe.

În sisteme hidraulice cu ulei, Metabond H Plus permite presiuni de sistem mai mari fără "șocuri", iar nivelul de zgomot se reduce semnificativ. Funcționarea mai uşoară și reducerea frecării de cele mai multe ori rezultă economii de costuri de exploatare și creșterea producției prin scăderea necesarului de energie şi reducerea timpului necesar pentru întreținere.

Metabond H Plus este recomandat pentru sisteme hidraulice mobile şi cu funcţionare continuă care lucrează la viteze, temperaturi şi presiuni mari.

Este deasemenea recomandat pentru mașini unelte, sisteme hidraulice, mașini de injecție, picamere unde se folosesc palete rotative sau pompă cu piston.

Este foarte eficient în domeniul roboticii.

Mod de utilizare:

Se adaugă în proporţie de 3-6% la uleiul hidraulic.Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!

A se agita bine înainte de utilizare!

Atenție: În cazul uleiurilor hidraulice cu baze sintetice speciale se recomandă efectuarea unor teste de amestecare!

Brand
Metabond
Cantitate
250 ml

16 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.