Garanția :

Sc Romtrust S.R.L  ofera garantie produselor comercializate prin intermediul site-ului Autotrust.ro in conformitate cu legislatia Romaniei si a Uniunii Europene in vigoare. Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele noi conform legii.

Termene de garantie :

Piesele de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 18 luni, incepand cu data inscrisa pe factura. Piesele auto de folosinta indelungata sunt : arcurile si amortizoarele, ambreiajele, elementele de caroserie, sistemele de esapament,farurile si stopurile, pompele, piesele de motor etc.

Piesele auto cu caracter consumabil nu beneficiaza de garantia de 18 luni. Piesele cu caracter consumabil sunt filtrele de aer, de combustibil si de ulei, placutele si discurile de frana, uleiurile, curelele, stergatoarele, elementele de aprindere etc.

Pentru a beneficia de garantie, piesa care prezinta defecte de fabricatie trebuie sa fie insotita de:

- Copie dupa factura de achizitie, chitanta sau bon emis de SC Romtrust SRL

- Factura fiscala si devizul de montaj care vor face dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R.

- Devizul de constatare al defectiunii, realizat intr-un service autorizat R.A.R.

- Copie dupa talonul automobilului pe care a fost montata piesa

- Ambalajul original, acesta nu trebuie sa fie deteriorat si trebuie sa contina etichetele specifice

   

Autotrust.ro   NU acorda garantie in urmatoarele cazuri :

- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de automobil pe care s-a montat piesa

- Piesa nu a fost montată corespunzator sau a fost montata împreună cu piese conexe uzate, defecte sau modificate

- Alegerea piesei nu a fost facuta corect sau aceasta a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator

- Piesa nu a fost identificată corect din cauza prezentării unor date eronate de către cumparator sau nu a fost comparată la montaj cu piesa de inlocuit

- Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.

- Automobilul a fost folosit în (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.) sau a fost folosit in alte scopuri in afara celor prevazute de producator.

- Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura.

- Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.

- Piesele prezinta o uzura normala

Returul :

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform legii O.U.G. 34/2014, produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile de la primirea produselor. In cazul in care exista nemultumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contactati, in termen de 3 zile de la primirea acestuia, prin e-mail, telefonic sau prin prezentarea la sediul Autotrust.ro cu produsul. Acesta va fi inlocuit cu unul nou sau daca se doreste este posibila restituirea integrala a sumei achitate.

Autotrust.ro nu suporta costul returului, ci doar pe cel de retrimitere a produsului cu, care a fost inlocuit cel initial.In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator. Problema returului va fi solutionata intr-un termen de 15 zile de la instiintare.

Nu se accepta la retur :

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fără etichetele si inscriptionarile specifice

- Produsele care nu se afla in ambalajul original

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Piesele care prezintă urme de montaj, vopsire sau sudura

- Piesele "pe original", cele fabricate de producatorul automobilului

- Piese originale comandate gresit de catre client : piese electrice, chei, cilindri inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta ), huse si acoperiri.

- Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie

Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs.

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.