Spray multifunctional Prevent Multi...

Spray multifunctional Prevent Multi 60, 150 ml

Este un spray lubrifiant multifunctional cu foarte multe aplicații în domenii precum - auto, casă si gradină, industrie, aparate electrice, birou, armată, aviație, sport etc.

Prevent Multi 60
În Stoc
17,00 lei
Livrare 24 ore

 

Prevent Multi 60 este o solutie indispensabila pentru intretinere.

Acesta curata si mentine in stare curata conexiunea electrica la punctele de racordare, comutatoarele, polii bateriilor.

Prevent Multi 60 indeparteaza umezeala de pe suprafetele metalice, din acest motiv, la autovehicule elimina problemele de pornire datorate umezelii.

Produsul este potrivit si pentru tratarea suprafetelor umede, protejand impotriva coroziunii la suprafetele de fier, otel, aluminiu si cupru.

Aerosolul este un produs cu o capacitate de strecurare excelenta, din acest motiv poate fi utilizat la desprinderea suruburilor si a racordurilor.

Aceasta slabeste componentele intepenite, ca de exemplu cabluri Bowden, lanturi, balamale usi etc.

Aerosolul Prevent Multi 60 lubrifiaza suprafetele care se freaca si elimina scartaitul, creeaza o pelicula de acoperire uleioasa.

Produsul dizolva petele de murdarie: resturile de material adeziv, de grasime, petele de ulei, gudronul.

Nu contine silicon.

Mod de utilizare: a se agita temeinic continutul recipientului înainte de utilizare!

Pentru locurile greu accesibile, a se folosi tubul pulverizator anexat. in cazul In care se foloseste ca si solutie de curatare, a se sterge murdaria dupa 5-15 minute, in urma unei pulverizari abundente. la materialele plastice si suprafetele vopsite trebuie efectuat un test de compatibilitate.

Brand
Prevent
Cantitate
150 ml

S-ar putea să-ți placă

16 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.