• -46,00 lei
Set compresor auto 180W si solutie...

Set compresor auto 180W si solutie etansare 350ml SealAir2k Aircom, calitate OE

Compresor premium, calitate OE și soluție de etanșare ECO

Acest kit compresor se regaseste in echiparea originala a multor modele produse de marci importante precum Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda, Mercedes-Benz, BMW, MINI, Volvo, Peugeot, Citroen si nu numai.

12219674
În Stoc
339,00 lei 385,00 lei -46,00 lei
Livrare 24 ore

 

Setul SealAir2k by Aircom include un compresor de aer pentru umflarea rotilor cu o putere de 180W, o solutie de etansare 100% ecologica, cu o capacitate de 350ml, un furtun de aer suplimentar si instructiuni de utilizare.

Toate produsele din acest set sunt proiectate si produse in Europa de catre Aircom si respecta intocmai toate standardele unui produs OE.

O dovada a acestui lucru este garantia de 5 ani pe care o oferim atat pentru compresor, cat si pentru solutia de etansare. 

Compresorul are putere mare, de 180W si este cu 20% mai eficient decat un produs concurent.

Solutia de etansare iti permite sa calatoresti pana la 1000 de km cu o viteza maxima de 80 km/h, in comparatie cu produsele concurente care rezista doar aproximativ 200-250 de km.

Solutia de etansare este potrivita atat pentru masinile normale cat si pentru SUV-uri sau utilitare, cantitatea fiind suficienta pentru anvelope cu dimensiuni variate, de la R13 la R22

Solutia de etansare nu afecteaza anvelopa sau senzorii de presiune ai rotilor (TPMS safe)

Recipientul solutiei de etansare este proiectat pentru a impiedica scurgerea lichidului chiar si atunci cand este folosit incorect, acesta se conecteaza direct la compresor prin intermediul unui sistem patentat, cu baioneta, care face intreaga procedura mult mai simpla si complet curata

Pachetul include un compresor auto premium cu putere de 180W, un recipient cu solutie de etansare de 350ml, cablu cu lungimea de 3 metri si priza in format EU de calitate ridicata, furtun de aer si furtun de aer de rezervă.

3 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.