Spuma activa Nerta Truck Cleaner...

Spuma activa Nerta Truck Cleaner 2000, 5 L

Nerta Truck Cleaner 2000 este un agent de curăţare alcalină, puternic concentrat atât pentru automobile cât şi pentru camioane.

Îndepărtează fără problemă insectele de pe suprafaţa maşinii şi conferă un miros plăcut.

Spălare fără atingere camioane, diluție 1 : 50

2527-5
În Stoc
115,00 lei
Livrare 24 ore

 

Produsul este folosit în special ca un agent de prespălare şi de spălare manuală (fără atingere), formează o spumă abundentă şi stabilă.

Utilizare :

– Pulverizare : La vehicule foarte murdare: 1 la 20 (1 litru soluţie la 20 litri de apă), pulverizaţi de jos în sus în jos, lăsaţi să acţioneze aproximativ 60 de secunde şi îndepărtaţi cu ajutorul apei sub presiune.

- Pentru vehicule mai puţin murdare o diluţie de 1 la 25 sau 50 va fi suficientă. Aplicaţi la fel ca şi înainte.

– Spălare sub presiune: Diluaţi 1 la 10. Potriviţi robinetul de dozare până ce se obţine un rezultat satisfăcător, de aproximativ 0,5% până la 2% la capătul pulverizorului şi o tempreatură ideală de 50 °C.

– Spălare manuală: În mod normal diluţia este 1%, 1 litru de soluţie la 100 litri de apă. Spălaţi vehicolul cu buretele sau peria. După terminare, clătiţi cu apă curată.

Atenție : Nu lăsaţi niciodată spuma activă să se usuce pe suprafaţa de lucru. La pulverizarea părţilor foarte fierbinţi şi mate, vă recomandăm să le umeziţi în prealabil şi să nu parcaţi vehicolul la soare.

Brand
Nerta
Cantitate
5 L

2 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.