Aditiv ulei moto Metabond 4T, 250 ml

Aditiv ulei moto Metabond 4T, 250 ml

Metabond 4T este un înnobilator de suprafețe metalice de generație nouă, dezvoltat pentru motoare în patru timpi ale motocicletelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii.

Este recomandat pentru motoare în patru timpi noi, folosite și uzate, pe benzină, pentru utilaje de gradină, motociclete chiar şi pentru cele cu ambreiajul în baia de ulei, adăugat la uleiul prescris de producător.

Metabond 4T
În Stoc
190,00 lei
Livrare 24 ore

 

Efectul principal al aditivului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere.

Metabond 4T datorită faptului că are în conţinut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Înnobilarea de suprafaţă metalică rezolvă și problemele neetanșeității.

Acest lucru va reduce în mod semnificativ emisiile nocive și consumul de ulei.

Mod de utilizare:

Conținutul flaconului trebuie agitat înainte de utilizare după care se adaugă la uleiul de motor proaspăt schimbat în proporţie de 5%, și se lasă motorul în funcțiune câteva minute.

Tratamentul se repetă cu proporţia de 5% la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!

Brand
Metabond
Cantitate
250 ml

16 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.