Aditiv cutie viteze Metabond GT Plus...

Aditiv cutie viteze Metabond GT Plus 250 ml

Metabond GT Plus este un produs special dezvoltat pentru cutii de viteze manuale, diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii cu efect excepțional de reducerea frecării, uzurii și de înbunătățirea lubrifierii. Adăugat la uleiul prescris de producător este compatibil cu transmisii noi, folosite şi uzate.

Alege cantitatea
  • 250 ml
  • 5 L
GT Plus 250 ml
În Stoc
190,00 lei
Livrare 24 ore

 

Efectul principal al aditivului este înnobilarea, tratrea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura și costurile de întreținere în trasnmisii.

Metabond GT datorită faptului că are în conţinut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă şi ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a transmisiilor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Prin folosirea Metabond GT Plus se reduc în mod semnificativ temperaturile de funcţionare, nivelul de vibraţii şi de zgomot, iar datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi opreşte îmbătrânirea uleiului.

Metabond GT Plus oferă protecţie pe termen scurt şi în caz de lipsă parțială sau totală a uleiului.

Folosirea produsului în aparate noi de la început, garantează triplarea duratei de viață a acestora.

Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de transmisii sintetic și mineral

Mod de utilizare:

A se agita flaconul înainte de utilizare. Se adaugă în proporţie de 4-6%, la uleiul de transmisie sintetică sau minerală proaspăt schimbată, după care aparatul se lasă câteva minute în funcţiune.

Tratamentul se repetă de fiecare dată când uleiul este schimbat. Se presupune aplicarea uleiului de calitate prescris de producător!

Brand
Metabond
Cantitate
250 ml

4 alte produse din aceeași categorie :

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.