Termeni si conditii

- Accesarea şi utilizarea acestui site de comerţ electronic presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor stipulate in continuare. Administratorul magazinului are dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară notificare.

- Funcţionarea acestui site se desfasoară in conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002. Asadar acesta reprezintă o interfaţă grafică ce prezinta destinatarului informaţia pusa la dispoziţie de un furnizor de produse şi/sau servicii şi ofera in acelasi timp modalitatea tehnică de efectuare a cumpărăturilor.

- Magazinul funcţioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman.
- Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau fraudă vor fi aduse la cunostinţa autoritaţilor competente.
- Magazinul va incerca soluţionarea pe cale amiabila a oricăror conflicte apărute intre părti. Dacă acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale şi rezolvarea acestora de instanţele judecătoreşti.

 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

 Conditii Retururi

   

Conform ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, poti solicita returnarea produsului in termen de 10 zile lucratoare.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Returnarea se poate face cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat
  • Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.
  • Produsul trebuie sa fie in ambalajul original.
  • Daca produsul sau ambalajul acestuia prezinata urme de deteriorare hard cat si soft ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a acestuia
  • SC ROMTRUST SRL iti va innapoi contravalorea produsului in cel mult 15 zile de la acceptarea returului